Workspace e-mail Hjælp

Videresend kopier til min indgående e-mail

Send en kopi af hver e-mail, du modtager, til en anden e-mailadresse – dette kaldes cc (carbon copy).

Bemærk: Kopiering af dine e-mails gemmer dem i begge e-mailadresser, hvilket tæller med i din e-mailkontos maksimum lagerkapacitet. Hvis du vil undgå at lagre e-mails, kan du konfigurere en videresendelsesadresse.

1. Log på dit Workspace Control Center. (Har du brug for hjælp til at logge på?)
  2. Klik på ikonet Udvid i række for den e-mailadresse, som du vil ændre.
  3. Klik på Redigér.
    Klik på indstillingen Rediger
  4. Bekræft, at fanebladet E-mail er valgt.
  5. Vælg Send kopi til:, og angiv de adresser, som skal modtage videresendelseskopierne.

Bemærk: Du kan angive flere adresser, og adskille hver adresse med et komma.

Angiv e-mailadresser
  6. Klik på Gem.