Fjern lås fra mit domæne

Vi holder dine domæner låst for at holde dem sikre. Låste domæner kan ikke overføres til en anden registrar eller konto. Når du foretager ændringer til et domænes indstillinger, såsom opdatering af navneservere eller kontaktoplysninger, låser vi automatisk domænenavnet op og låser det igen. Du skal imidlertid låse dit domænenavn op for at overføre det.

Bemærk: Hvis ikke du kan udføre nedenstående trin, er din konto muligvis låst. Efter følgende hændelser kan du muligvis ikke låse dit domæne op i en periode på 60 dage :

• Registrering eller overførsel af et domænenavn
• Opdatering af registrantkontaktpersonens organisation
• Opdatering af registrantkontaktpersonens for- eller efternavn, hvis en organisation ikke er angivet

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Under Yderligere indstillinger på siden Domæneindstillinger skal du klikke på linket Rediger ved siden af domænelåsen.
  3. Indstil til/fra-funktionen til Fra.

Bemærk: Det tager ca. 1 time at udføre ændringerne.