Lås mit domæne eller lås det op

Lås dit domæne op for at forberede flytningen til en ny registrator. Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator, hvis der er gået 60 dage eller derunder, siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis domænet er låst i 60 dage efter flytning efter en ændring af registrant.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Lås i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Lås.
  4. Lås dine domæner op ved at vælge Slå lås fra. Lås dine domæner ved at vælge Slå lås til.
  5. Kontrollér de domæner, der vil blive opdateret, og vælg Fortsæt.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

Du vil derpå se bekræftelsen Udført, som informerer dig om, at dine domæner er blevet opdateret.