Fjern malware fra mit website

Hvis hjemmeside-sikkerhed registrerer sikkerhedsbrud eller sårbarheder, bliver du advaret via e-mail om, at der er et problem. Når du har modtaget meddelelse om, at du har malware, skal du indsende en anmodning om fjernelse af malware.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Oprydning nu.

Oprydning nu

3. Klik på Ny anmodning om fjernelse af malware.

Ny anmodning om fjernelse af malware

4. Hvis dit website hostes sammen med GoDaddy, skal du vælge domænenavnet, som hjemmeside-sikkerheden dækker, og hvilke problemer du har, og derefter klikke på Indsend anmodning.
  5. Hvis dit website hostes et andet sted, skal du udfylde dine FTP-oplysninger, herunder FTP-vært, -port, -brugernavn og -adgangskode.

Vores hjemmeside-sikkerhedsteam begynder processen til fjernelse af malware og giver dig besked via e-mail, når den er udført.

Bemærk: Hvis du ikke finder en indstilling i rullemenuen, som definerer det relevante problem tilstrækkeligt, skal du oprette en supportbillet til hjemmeside-sikkerhed