GoDaddy Conversations Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Fjern min Instagram -professionelle konto fra GoDaddy Conversations

Hvis du afbryder din Instagram -professionelle konto fra GoDaddy Conversations, vil du ikke længere modtage Instagram -meddelelser eller kommentarer i din samlede indbakke. Alle dine Instagram -meddelelser og kommentarer slettes fra din Conversations -indbakke og dine arkiver, og Instagram -meddelelser og kommentarer med stjerner bliver også fjernet.

Du kan tilslutte Instagram til Conversations igen når som helst. Hvis du gør det, vises dine meddelelser og kommentarer i din Conversations -indbakke igen.

Note: The GoDaddy mobile app and connecting your social media accounts aren't available with free Conversations plans.
  1. Log på din GoDaddy -mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
  1. Log på din GoDaddy -mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
  1. I en webbrowser skal du gå til for din GoDaddy -produktside .
  2. Hvis du har den uafhængige version af Conversations, skal du udvide Conversations Unified Inbox . Til højre for din Conversations -plan skal du vælge Webindbakke .

    ELLER

    Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit site. I menuen til venstre skal du udvide Conversations .

  3. Vælg Indstillinger.
  4. Select Channels
  5. Expand Instagram, and then select your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .

Relateret trin

Flere oplysninger