Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern mit opsætningssite

Trin 6 i serien Kom godt i gang med iscenesættelse .

Når du er færdig med fejlfinding eller foretager ændringer på dit WordPress -site og skubbet ændringerne til dit live -produktionswebsite, kan du fjerne opsætningssitet.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, du vil fjerne et opsætningssite på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.
    vælg indstillinger
  4. Under Opsætningssite skal du vælge menuen Handlinger og derefter vælge Fjern opsætning .
  5. Skriv "Fjern" i det angivne felt.
  6. Vælg Fjern .

Dit opsætningssite er blevet fjernet. Dette fuldfører Kom godt i gang -serien, der dækker dit administrerede WordPress opsætningssite.