Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern mit site

Hvis du ikke længere vil bruge et site, kan du fjerne det fra din Administreret WordPress -konto.

Bemærk: Når du fjerner et administreret WordPress -website med et domæne, parkeres domænet automatisk, indtil du bruger det igen med et andet hostingprodukt.

Advarsel: Fjernelse af dit site sletter permanent alt indhold fra dit Administreret WordPress -website. Du bør kun fjerne dit website, hvis du har det godt at genopbygge dit website fra starten.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil fjerne, skal du klikke på ikonet med de tre prikker i højre hjørne og derefter vælge Fjern .
    Fjern site
  4. Skriv reset , og klik derefter på Fjern for at afslutte fjernelsen af hjemmesiden.

Flere oplysninger

• Hvis du konfigurerer din konto med det pågældende domæne igen, opdaterer det automatisk domænets DNS, så det peger på din administrerede WordPress -hosting.