Fjern overførselslås fra mit domæne

Inden du overfører dit domæne til en anden registrator, skal du fjerne låsen fra det. Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator hvis der er gået 60 eller færre dage siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis en kunden tilvalgte 60 dages låsning af flytning af domæne efter et registratorskift.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. På listen over domæner skal du finde kolonnen Lås.

Bemærk: Kan du ikke se en Lås-kolonne? Du skal muligvis redigere din kolonnevisning.

3. Skift ikonet fra Til til Fra og fjern lås fra dit domæne.
    Klik for at ændre status for låsning
  4. Kolonnen Lås opdateres og viser Fra når der er låst op for domænet.

Bemærk: Det tager ca. 1 time at udføre ændringerne.