Fjern restriktion på SMTP-transmission

Af sikkerhedsårsager bliver der pålagt restriktioner, hvis der er mistænkelig aktivitet fra en postkasse. Hvis du får en restriktion på SMTP-transmission, anbefaler vi, at du sikrer dine enheder og skifter din adgangskode. Brug en enhed, som du ved er ren, til at ændre din E_MAILWS-adgangskode.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Under Brugernavn, vælg e-mailadressen.
  3. Indtast din nye adgangskode i Skift adgangskode og Bekræft adgangskode.
  4. Vælg Gem.

Når din adgangskode er ændret, er det en god idé at scanne den potentielt inficerede enhed for virus og malware.