Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern webadgang til mapper

Ved brug af Plesk -delte hostingkonti kan du kun fjerne webadgang fra mapper, der er et domænenavns Document Root.

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  2. Nederst i afsnittet for den domænehosting, som du vil bruge, skal du klikke på Vis mere .
  3. Klik på Indstillinger for webserver .
  4. I sektionen Indstillinger for mappe -sikkerhed skal du fravælge anonym adgang , og derefter klikke på OK .