Fjern WordPress -readme -filen med Sucuri Security -plugin

Alle WordPress -installationer leveres med readme.html -filen, som kun indeholder oplysninger om dit site. Forhindre ondsindede besøgende i at få disse oplysninger ved at fjerne readme.html -filen med Sucuri Security -plugin'et.

Bemærk: Vi anbefaler, at du gentager disse trin efter hver WordPress -opdatering, fordi der genereres en ny readme.html -fil, når du ændrer en WordPress -version.

Påkrævet: Du skal installere Sucuri Security -plugin'et, før du følger disse trin.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  3. Vælg fanen Hærdning .
  4. Find afsnittet mærket Undgå lækage af oplysninger .
  5. Hvis afsnittet er rødt, skal du vælge Anvend hærdning . Hvis det er grønt, anvendes hærdningen allerede.

Bemærk: Hvis du ikke kan anvende eller gendanne hærdning for denne funktion, håndteres den muligvis allerede af din hostingplatform.

Relaterede trin

Beskyt din hjemmeside yderligere ved at aktivere de andre Sucuri -sikkerhedsindstillinger: