Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern WordPress-readme-filen

Bekræft, at WordPress er opdateret Gør WordPress-versionen privat
Bloker PHP i mapper Fjern WordPress-readme-filen
Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

En readme -fil, der indeholder din WordPress -version, leveres sammen med hver installation. For at forhindre ondsindede besøgende i at vide, hvilken version du kører, er det vigtigt, at du fjerner denne fil.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  4. Klik på fanen Hærdning .
  5. Find afsnittet med informationslækage .
  6. Hvis afsnittet er rødt, skal du klikke på knappen Anvend hærdning .

Du har nu forhindret detaljerede oplysninger om dit WordPress -site i at blive eksponeret.