Fjernforbindelse til en Delt Hostingdatabase

Fremgangsmåden til at aktivere muligheden for at oprette fjernforbindelse til databasen på din delt hosting-konto (læs mere) afhænger af hvilken type hosting du har (læs mere).

Type For at Aktivere Fjernforbindelser til Database
Classic og Web Du skal tillade direkte adgang til database når du konfigurerer din hosting. Du kan ikke aktivere det senere. Se Oprettelse af MySQL eller SQL-serverdatabaser til din hostingkonto.1 for flere oplysninger.
cPanel Fjernforbindelser understøttes, men skal aktiveres (læs mere).
Plesk Fjernforbindelse til databaser for både MySQL og MS SQL er aktiveret som standard.

1 Konti med gratis Webhosting. kan ikke aktivere direkte adgang til database. Hvis du vil opgradere din hostingkonto, kan du læse mere i Opgradering af Din Hostingkonto.

BEMÆRK: Direkte databaseforbindelser understøtter ikke sikre forbindelser (SSL).

Sådan Opretter Man Fjernforbindelse

For at oprette fjernforbindelse til din database skal du bruge software til databasestyring såsom MySQL Query Browser, MySQL Workbench eller Microsoft SQL Server Management Studio Express.

Indstillinger for Applikationer

Applikationer som opretter fjernforbindelse til databaser anvender indstillinger som ligner hinanden. Du kan finde de specifikke oplysninger om din database ved hjælp af Visning af din databases detaljer med delt hostingkonti.

Felt Hvad der skal angives...
Hostnavn eller server Din databases hostnavn
Port MySQL: 3306
MS SQL: 1433
Brugernavn Databasebrugerens brugernavn
Adgangskode Databasebrugerens adgangskode
Database Navnet på databasen (ved hostilngløsningerne Web og Classic er det det samme som brugernavnet)