Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flet GoDaddy -konti

Hvis du vil fusionere GoDaddy -konti, skal du kontakte kundesupport .

Du kan starte en chat med vores kundeservice på siden Kontakt os ved at klikke på Chat nu .
klik på chat nu for at starte en live-chat

Hvis live-chat ikke er tilgængelig, kan du på samme side under Ring til os se telefonnumrene til vores kundesupport.