Flet produkter og variationer med produkt CSV -importpakke

Lær, hvordan du sammenflet ændringer af dine nuværende produkter og varianter med en opdateret CSV.

Påkrævet: Produkt CSV Import Suite er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Opret en CSV, eller rediger en eksisterende CSV. For at sikre, at ændringer er kortlagt til den korrekte placering, skal du medtage en af følgende kolonner: post_id og/eller sku
  3. Naviger til WooCommerce > CSV Import Suite, og klik på Flet produkter eller Flet variationer .
  4. Vælg din CSV -fil fra din computer, eller indtast en sti til filen.
  5. Juster skillelinjen, eller lad den være, som den er (valgfri).
  6. Flet tomme celler. Hvis dette ikke er markeret, ignoreres tomme celler, når der importeres ting såsom attributter (valgfrit).
  7. Klik på Upload fil og importer.
  8. Kortlæg felterne for dine produkter og/eller variationer.
  9. Klik på Send for at flette dine produkter og/eller variationer.

Bemærk:
• Hvis nye data slettes sammen med allerede eksisterende produktdata, overskrives de ældre data. For at beholde eksisterende data skal dataene være i det dokument, der skal flettes, som vist i dette WooCommerce -eksempel .
• Fletning af produkter, der kan downloades, giver ikke automatisk adgang for kunder, der tidligere har købt disse produkter.