Flyt dit WordPress-site til en anden mappe

Hvad hvis du har installeret WordPress® i den forkerte mappe? Det er ok, det sker tit. Hvis du har udført installationen med din hostingkontos kontrolpanel er det nemt at flytte til den korrekte placering.

Sådan flyttes dit WordPress-site til en anden mappe

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Software, skal du klikke på Installationsprogram til Installatron-applikationer.
  5. Marker den applikation du vil flytte og klik derefter på Klon.
  6. I afsnittet Destination, skal du vælge det korrekte Domæne og den korrekte Mappe, hvor du ønsker at flytte sitet til.
  7. Klik på Klon.

Hvis du har problemer med permalink på dit site, når du har udført disse trin kan du se Løsning af Permalink-problemer med WordPress.