Applies to: GoDaddy Pro

GoDaddy Pro Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Flyt en arkiveret klient til listen Aktiv klient på min GoDaddy Pro -medlemskonto

Sådan flytter du en arkiveret klient tilbage til din liste over aktive kunder. Oplysninger til klienter, som du arkiverede, slettes aldrig.

  1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg GoDaddy Pro .
  3. Vælg Klienter i venstre sidepanel.
  4. Vælg Filter . Vælg derefter Arkiverede kunder .
    vælg arkiverede klienter
  5. Vælg profilen for den arkiverede klient, som du vil aktivere.
  6. Vælg Fjern arkivering for at flytte klienten til listen Aktive kunder.
    vælg ikke arkivering

Flere oplysninger