Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flyt en webapplikation til min Linux -hostingkonto

Hvis du bruger en webapplikation som WordPress eller Joomla med din hjemmeside på en anden vært (eller en anden GoDaddy -konto), kan du importere den pågældende app og dens data til din Linux -hostingkonto. Du kan flytte en hel hjemmeside på denne måde.

Før du importerer webappen, skal du bruge et par stykker information fra din tidligere vært:

• Dit FTP- eller SFTP -brugernavn og din adgangskode til den tidligere vært.
  • Filstien til din hjemmeside på den tidligere vært.
  • IP -adressen til din tidligere vært.

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På cPanel -hjemmesiden skal du vælge Webapplikationer , og under Mine applikationer vælge den applikation, som du vil flytte (f.eks. WordPress i skærmbilledet herunder).
    vælg webapplikation
  5. Ud for + installer denne applikation skal du vælgevælg flere elementer og vælg derefter import eksisterende installation .
    vælg import eksisterende installation
  6. På siden Installatron Import nedenfor Fra en anden konto skal du vælge Fortsæt .
  7. Udfyld afsnittene Kilde og Destination .

Felt Beskrivelse
    URL URL'en til dit site, som det er i øjeblikket. Dette kan være et domæne (f.eks. http://www.coolexample.com ), et underdomæne (f.eks. http://subdomain.coolexample.com ) eller et domæne og sti (som http://www.coolexample.com/wordpress ).
    Protokol Vælg FTP .
    Server (IP -adresse eller værtsnavn) IP -adressen for den tidligere vært.
    Port 21
    Brugernavn FTP -brugernavnet til den tidligere vært.
    Adgangskode FTP -adgangskoden til den tidligere vært.
    Sti Stien til dit site fra FTP -brugerens rodmappe. Dette felt kan udfyldes automatisk, afhængigt af hvilken webapp du importerer.
    Domæne Fra menuen skal du vælge et domæne eller underdomæne fra din Linux -hostingkonto. For et underdomæne skal du vælge versionen uden "www".
    Bibliotek (valgfrit) Den specifikke mappe og sti, som du ønsker til dit website. Lad tis være tomt for en simpel domæne -URL (f.eks. Www.coolexample.com). Hvis du vil bruge en ekstra sti (f.eks. Www.coolexample.com/sitename ), skal du indtaste stien nu.
    Databaseadministration Vælg Opret automatisk en ny database til den installerede applikation .
  8. Når du har bekræftet, at oplysningerne er korrekte, skal du vælge Importér .

Bemærk: Problemer ved kildeværten, såsom timeouts eller FTP -problemer, kan medføre, at importen mislykkes. Hvis du får en Installatron -meddelelse om, at overflytningen mislykkedes, skal du kontrollere serverens IP -adresse og dine FTP -legitimationsoplysninger og prøve igen. Hvis du får en Installatron -fejl angående PHP -moduler, skal du muligvis aktivere de PHP -moduler, der er angivet i fejlmeddelelsen.