Overfør mit domæne til en anden GoDaddy-konto

Du kan flytte et domænenavn fra din GoDaddy-konto til en anden GoDaddy-konto, så længe domænet er gyldigt. Domæner er ikke berettigede til kontooverførsel, hvis de afventer godkendelse af opdaterede kontaktoplysninger, udløber inden for én dag, er udløbet, eller hvis der allerede er en overførsel i gang.

Domæner, der flyttes til en anden konto, beholder alle eksisterende DNS-indstillinger, men tilknyttede produkter, som f.eks. hjemmeside eller e-mail, overføres ikke med domænet.

Bemærk: Domæner, som er del af en pakke, kan ikke overføres inden for 120 dage fra en ny registrering.
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Overfør til konto fra handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Overfør til konto.
    Bemærk: Delegerede skal have de nødvendige tilladelser til overførselsadgang, for at de valgte domæner kan fortsætte overførselsprocessen.
  4. Indtast den nye kontoejers e-mailadresse, og indtast den igen for at bekræfte.
  5. (Valgfrit) Indtast den nye kontoejers kundenummer.
    • Hvis du indtaster et kundenummer, skal den e-mailadresse, du indtaster, stemme overens med e-mailadressen på den konto, som kundenummeret tilhører.
  6. Vælg Ja eller Nej for at afgøre, om de aktuelle kontaktoplysninger om kvalificerede domæner skal kopieres til den nye konto.
  7. Vælg Send anmodning om overførsel.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode vi sendte via SMS eller indtaste koden fra din godkenderapp. Eller skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi sendte til din registrant-e-mailadresse.

Overførslen er startet, og modtageren skal nu acceptere domænerne i sin konto. Vælg Se mine overførsler for at gennemse yderligere ventende domæneoverførsler, eller vælg Se mine domæner for at gå tilbage til din domæneportefølje.

Påkrævet: Sørg for, at modtageren tjekker sin e-mail og accepterer flytningen af domænet inden for 10 dage. Kontooverførslen udløber, hvis domænet ikke accepteres inden for 10 dage.