Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Flyt et WordPress -site til et andet bibliotek på min Linux -hostingkonto

Hvis du installerede WordPress ved hjælp af Installatron, skal du følge disse trin for at flytte sitet til et andet bibliotek på din Linux -hostingkonto ved hjælp af klonfeauren.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På cPanel -hjemmesiden skal du vælge Webapplikationer , og under Mine applikationer skal du vælge WordPress -ikonet.
    vælg wordpress
  5. Vælg Klon øverst til højre.
    vælg klon
  6. På siden Installatron -klon i afsnittet Destination skal du sørge for at vælge det korrekte domæne og mappe, hvor du vil flytte sitet.
  7. Vælg Klon .