Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flyt min Workspace Email til en anden plan

Hvis du har flere Workspace Email -planer på din konto, kan du flytte en e -mailadresse fra en plan til en anden. Det kan f.eks. Være en fordel at flytte en e -mailadresse til en plan med mere tilgængelig lagerplads.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for den e -mailadresse, du vil flytte, og vælg Skift plan .
    Markér afkrydsningsfeltet ud for den valgte e -mail og knappen Skift plan
  3. I Skift plan skal du vælge en ny plan til e -mailadressen.

Bemærk: Hvis du vælger en plan i en anden region, skal alle Workspace Email -adresser for dit domæne flyttes til den pågældende region.

Hvis du forsøger at flytte flere e -mailadresser, end planen har plads til, vil du se tilgængelige planer for de resterende adresser.

4. Vælg OK .