Flyt mit cPanel-website med FTP og FileZilla

Du kan uploade eller sikkerhedskopiere dit website ved at flytte en kopi af dine filer mellem din computer og din hostingkonto med FTP. Du kan bruge mange forskellige klienter, men vi anbefaler FileZilla.

Det kan tage tid at uploade eller downloade dit website eller hele din hostingkonto. Det afhænger ag størrelsen på dit site og din internetforbindelse.

Advarsel: Hvis dit website bruger databaser (f.eks. MySql eller MSSQL), skal du også sikkerhedskopiere databaserne for at have en komplet sikkerhedskopi.

For at oprette forbindelse til FileZilla skal du kende:

Felt Det skal du indtaste ...
Vært Dit domænenavn eller din IP-adresse (oplysninger nedenfor)
Brugernavn Dit FTP-brugernavn (oplysninger nedenfor)
Adgangskode Dit FTP-brugernavn (oplysninger nedenfor)
Port 21

1. Download, installer og start FileZilla.
  2. Udfyld følgende felter: FileZilla Quickconnect
  3. Klik på Quickconnect
  4. I området Ekstern Site skal du åbne dit websites rodmappe.
  5. I området Lokalt Site skal du åbne den mappe på din computer hvor du gemmer dine websites lokalt.
    Gem hostingfiler med FileZilla
  6. Upload dine filer Download dine filer
    I området Lokalt Site skal du vælge alle filer og mapper som hører til dit site og så trække dem til området Eksternt Site. I området Lokalt Site skal du vælge alle filer og mapper som hører til dit site og så trække dem til området Eksternt Site.

Hvis du uploader dit website, er det online så snart filerne er overført. Hvis du downloader dit website, har du en sikkerhedskopi af dit website gemt på din computer så snart filerne er overført.

Find din IP-adresse

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto i cPanel skal du klikke på Administrer.
  4. Din IP-adresse vises i området Konto.
  5. Angiv din IP-adresse i feltet Host for at oprette forbindelse til FileZilla i trin 2 som beskrevet ovenfor.

Find dit FTP-brugernavn

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På din side Mine Produkter skal du klikke på trekanten ud for Webhosting for at få vist listen over dine hostingkonti og derefter klikke på Administrer ud for den cPanel hostingkonto du vil benytte.
  3. Klik på cPanel-admin.
  4. Fra afsnittet Filer klikker du på FTP-konti.
  5. Din primære cPanel-bruger vises som den første konto i afsnittet Særlige FTP-konti.
  6. Login/Brugernavn for hver af dine FTP-konti vises i kolonnen Login ved siden af brugeren.
  7. Angiv dit FTP-brugernavn i de dertil beregnede felter for at oprette forbindelse til FileZilla i trin 2 som beskrevet ovenfor.

Skift din FTP-adgangskode

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto i cPanel skal du klikke på Administrer.
  4. I afsnittet Indstillinger skal du klikke på Skift ud for din adgangskode.
  5. Skriv en Ny cPanel adgangskode , og klik derefter på Skift adgangskode.
  6. Angiv din FTP-adgangskode i de dertil beregnede felter for at oprette forbindelse til FileZilla i trin 2 som beskrevet ovenfor.

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.