Flyt mit domæne til en anden GoDaddy-konto

Du kan flytte et domænenavn fra din GoDaddy-konto til en anden GoDaddy-konto ved at ændre domænekontoen. Du kan ikke ændre domænekontoen, hvis dit domæne afventer godkendelse af opdaterede kontaktoplysninger, udløber inden for en dag, er udløbet, eller hvis der allerede er en kontoændring i gang. Du er nødt til at nedgradere dit beskyttelsesabonnement, inden du går i gang.

Du kan se en kort video om, hvordan du gør det længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér kassen ud for det eller de domæner, som du vil flytte til en anden konto. Eller klik på fluebenet og Vælg alle.
  3. Fra menuen oven over din domæneliste skal du vælge Ejerskab og derefter Flyt til en anden GoDaddy-konto.
    vælg flyt til en anden konto
  4. Indtast den nye kontoejers e-mailadresse.
  5. Bekræft den nye kontoejers e-mailadresse.
  6. (Valgfrit) Indtast den nye kontoejers kunde-id.

Bemærk: Hvis du indtaster et kunde-id, skal den e-mailadresse, du indtaster, stemme overens med e-mailadressen på den konto, du flytter domænet til.

7. Vælg Ja eller Nej under Vil du kopiere de nuværende domænekontaktoplysninger til den nye konto? Hvis du beslutter dig for ikke at kopiere kontaktoplysningerne, skal du og den nye domæneejer godkende ændringerne.
  8. Klik på Flyt domæne.

Du modtager en bekræftelse, hvor der står: Din flytning er i gang.

Påkrævet: For at gennemføre kontoændringen skal du sikre dig, at den modtagende kontoindehaver tjekker sin e-mail og accepterer domænenavnet på sin konto. Du har 10 dage til at gennemføre hele processen, før din anmodning udløber.

Vis mig hvordan

Relaterede trin

• Husk, at hvis du vælger ikke at kopiere de nuværende kontaktoplysninger, skal de pågældende ændringer godkendes.