Flyt mit domæne til en anden GoDaddy-konto

Du kan flytte et domænenavn fra din GoDaddy-konto til en anden GoDaddy-konto med en ændring af domænekonto. Du er nødt til at fjerne Beskyttet registrering, før du begynder.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Klik på talikonet til venstre for hvert domænenavn for at vælge de(t) domæne(r), du vil flytte.
    vælg domænenavn

Bemærk: Klik på afkrydsningsikonet og derefter på Vælg alle for at vælge alle dine domæner.

3. Fra menuen oven over din domæneliste skal du vælge Ejerskab og derefter Flyt til en anden GoDaddy-konto.
    vælg flyt til en anden konto
  4. Indtast den nye kontoejers e-mailadresse.
  5. Bekræft den nye kontoejers e-mailadresse.
  6. (Valgfrit) Indtast den nye kontoejers kunde-id.

Bemærk: Hvis du indtaster et kunde-id, skal den e-mailadresse, du indtaster, stemme overens med e-mailadressen på den konto, du flytter domænet til.

7. Vælg Ja eller Nej under Vil du kopiere de nuværende domænekontaktoplysninger til den nye konto?
  8. Klik på Flyt domæne.

Du modtager en bekræftelse, hvor der står: Din flytning er i gang.

Relaterede trin

• Hvis du foretog ændringer af dine domænekontaktoplysninger, skal du godkende ændringerne for at gennemføre domæneflytningen.
  • For at gennemføre kontoændringen skal du sikre dig, at den modtagende kontoindehaver tjekker sin e-mail og accepterer domænenavnet på sin konto.