Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flyt mit Plesk -website med FTP og FileZilla

Du kan uploade eller sikkerhedskopiere dit website ved at flytte en kopi af dine filer mellem din computer og din hostingkonto med FTP. Du kan bruge mange forskellige klienter, men vi anbefaler FileZilla.

Det kan tage tid at uploade eller downloade dit website eller hele din hostingkonto. Det afhænger ag størrelsen på dit site og din internetforbindelse.

Advarsel: Hvis dit website bruger databaser (f.eks. MySql eller MSSQL), skal du også sikkerhedskopiere databaserne for at have en komplet sikkerhedskopi.

For at oprette forbindelse til FileZilla skal du kende:

Felt Det skal du indtaste ...
Vært Dit domænenavn eller din IP-adresse (oplysninger nedenfor)
Brugernavn Dit FTP-brugernavn (oplysninger nedenfor)
Adgangskode Dit FTP-brugernavn (oplysninger nedenfor)
Port 21

1. Download, installer og start FileZilla.
  2. Udfyld følgende felter:
    FileZilla Quickconnect
  3. Klik på Hurtig forbindelse
  4. I området Ekstern Site skal du åbne dit websites rodmappe.
  5. I området Lokalt Site skal du åbne den mappe på din computer hvor du gemmer dine websites lokalt.
    Gem hostingfiler med FileZilla
  6. Upload dine filer Download dine filer
    I området Lokalt Site skal du vælge alle filer og mapper som hører til dit site og så trække dem til området Eksternt Site. I området Lokalt Site skal du vælge alle filer og mapper som hører til dit site og så trække dem til området Eksternt Site.

Hvis du uploader dit website, er det online så snart filerne er overført. Hvis du downloader dit website, har du en sikkerhedskopi af dit website gemt på din computer så snart filerne er overført.

Find din IP-adresse

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn din Plesk -hostingkonto. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Din IP -adresse vises lige under dit domænenavn.
    Find din Plesk IP -adresse
  3. Angiv din IP-adresse i feltet Host for at oprette forbindelse til FileZilla i trin 2 som beskrevet ovenfor.

Find dit FTP -brugernavn og din adgangskode

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn din Plesk -hostingkonto. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Dit FTP -brugernavn (Plesk -login) og din adgangskode vises i højre side af siden under Indstillinger .
    Find dit Plesk FTP -brugernavn og din adgangskode
  3. For at ændre din adgangskode skal du klikke på Skift , indtaste din nye adgangskode og klikke på Skift adgangskode .
  4. Indtast dit FTP -brugernavn og din adgangskode i de angivne felter for at oprette forbindelse til FileZilla i trin 2 ovenfor.

Bemærk: Ændring af dit FTP -brugernavn eller din adgangskode vil blive behandlet i løbet af få minutter.

Næste trin

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.