Administreret WordPress Hjælp

Flyt mit WordPress-site automatisk

Hvis du har et WordPress-site hos et andet firma, kan du flytte det til din Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer Administreret WordPress-konto via det indbyggede migreringsværktøj.

Bemærk: Hvis du har en Pro Administreret WordPress-konto (kun tilgængelig i USA og Canada), skal du i stedet bruge denne vejledning.

Bemærk:Din Administreret WordPress-plan omfatter et vist antal websites – en Basic-konto kan f.eks. have ét website. Hvis din plan ikke har flere tilgængelige websites, skal du fjerne et site fra planen eller købe en ekstra plan, før du følger denne vejledning.

Forbered dit site til migrering

Før du begynder, skal du kontrollere, at dit site kan migreres, og at du har alle de serveroplysninger, du behøver.

Kvalificerede sites

Du kan migrere et site fra ethvert firma eller enhver host, medmindre det har:

Serveroplysninger

For at kunne udføre migrationen skal du bruge følgende oplysninger fra din nuværende host:

• FTP-brugernavn og -adgangskode
  • WordPress admin-brugernavn eller -adgangskode
  • Hostplacering eller IP-adresse
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress-websites på siden Mine produkter.
  3. Klik på Tilføj site.
    klikke på tilføj site til administreret wordpress

Bemærk:Hvis du får meddelelsen Du har ingen sites til rådighed, skal du klikke på Køb ny plan for at købe en ekstra plan eller klikke på Annullér for at vende tilbage til din liste over WordPress-websites

4. Vælg den Administreret WordPress-plan fra listen over dine eksisterende planer, som du ønsker at bruge til det migrerede site, og klik derefter på Næste.

Bemærk:Hvis du kun har et tilgængeligt site, vælger vi automatisk planen for dig, og du vil ikke få vist en liste over dine planer. Fortsæt med næste trin.

5. Klik på Jeg skal migrere et eksisterende site, og klik derefter på Kom godt i gang.
    Klik på Jeg skal migrere et eksisterende site, og klik derefter på Kom godt i gang
  6. Udfyld de resterende felter for at migrere dit site.

Når vi er færdige med at migrere dit site, sender vi dig en e-mail.