Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flyt mit WordPress-site automatisk

Managed WordPress leveres med en automatisk overflytningsfunktion til nem flytning af dit eksisterende site.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter i afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Ved siden af Managed WordPress skal du vælge + Opret site .

Bemærk: Hvis du ser Du har ikke nogen tilgængelige sites , skal du vælge Køb ny plan for at købe en ekstra plan eller vælge Annuller for at vende tilbage til din liste over WordPress -websites.

4. Fra listen over dine eksisterende planer vælger du den Managed WordPress -plan, du vil bruge til det site, du flytter, og vælger derefter Næste .

Bemærk: Hvis du kun har et tilgængeligt site, vælger vi automatisk planen for dig, og du vil ikke se en liste over dine planer. Fortsæt med det næste trin.

5. Vælg Migrer et eksisterende WordPress -site .
  6. Udfyld de resterende felter for at migrere dit site.
    1. Hvilket website vil du migrere? - Domænenavn på det site, du migrerer.
    2. WordPress -brugernavn og WordPress -adgangskode - Administratorbrugernavn.
    3. Når det migrerende site er nået, og administratoroplysningerne er korrekte, skal du vælge Fortsæt .
    4. Vælg det relevante datacenter for din region.
    5. Vælg Start overflytning .
  7. Det kan tage et stykke tid, før overflytningen er gennemført, og større og mere komplekse sites kan tage længere tid. Vi sender en e -mail, når vi er færdige med at migrere dit website.