Administreret WordPress Hjælp

Flyt min WordPress-site til Managed WordPress automatisk

Managed WordPress kommer med en automatisk migreringsfunktion, så du nemt kan flytte dit eksisterende site.

Bemærk: Hvis du flytter en WordPress-side fra WordPress.com, skal du benytte nogle andre trin (Flyt min side fra WordPress.com).
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter i afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle.
  3. Vælg knappen Opret WP-site i øverste hjørne til højre.
  4. Bemærk: Hvis du har mere end ét tilgængeligt Managed WordPress-abonnement i din konto, bliver du bedt om at vælge det abonnement, som du vil flytte dit site til.
  5. Vælg Jeg vil gerne overføre et eksisterende WordPress-site.
  6. Følg guiden og udfyld de behørige felter. Du skal bruge følgende oplysninger for at starte processen:
    • Domænenavnet på den site, du migrerer
    • WordPress-brugernavnet og adgangskoden for den side, du migrerer.
  7. I slutningen af guiden skal du vælge Næste for at starte migreringen.

Større og mere komplekse sites kan tage længere tid. Vi sender dig en e-mail, når migreringen af din side er afsluttet.