Flyt min hjemmeside til GoDaddy

Når du har købt og konfigureret din hostingtjeneste, skal du flytte din hjemmeside over til os. Vælg en af nedenstående valgmuligheder – i overensstemmelse med din hostingplatform– for at påbegynde flytningen af din hjemmeside til GoDaddy.

Relaterede trin

• Hvis du bruger FTP til at flytte en hjemmeside, skal du eksportere din database fra din gamle host og importere den til GoDaddy.

Flere oplysninger

• Når du er parat til at lade din hjemmeside gå live hos os, skal du muligvis pege din DNS hen mod GoDaddy igen.
  • Har du brug for hjælp med at flytte din hjemmeside? Kontakt os for at få nærmere information om vores betalingstjenester til hjemmesideoverførsel.