Flytning af Dit WordPress Website Fra et Andet Webhotel til Os

Der er forskellige måder at flytte din WordPress® website imellem værter. Den nemmeste måde er at bruge en af vores Administrerede WordPress-konti, og derefter bruge dens overførselsfunktion (flere oplysninger). Hvis du ikke kan bruge overførselsfunktionen, kan du bruge den proces, som er skitseret i denne artikel.

Dette valg flytter temaer, opslag, sider, kommentarer, plugins, brugerdefinerede felter, kategorier og tags. Hvis din WordPress-websites URL forbliver den samme, anbefaler vi, at du bruger denne metode til at flytte den.

Du skal bruge følgende, før du begynder:

• Adgang til din eksisterende phpMyAdmin-konto
  • FTP-adgang til din eksisterende WordPress-website
  • Adgang til DNS-indstillingerne for dit domænenavn
  • En aktiv web-hostingkonto hos os (Linux anbefales)

1. Downloading af din eksisterende website fra et andet hostingfirma

For at eksportere og downloade dine WordPress blogs fra din nuværende host, skal du tage backup af din eksisterende database og have adgang til WordPressfilerne på din eksisterende server.

For at Downloade Dit Eksisterende Website fra det Andet Webhotel

1. Log ind på din konto hos det andet webhotel og generer en MySQL-eksportfil fra dit phpMyAdmin-skærmbillede. Du skal muligvis læse firmaets hjælp-artikler eller kontakte dem for at kunne gøre dette. Hvis du vil vide mere, kan du læse WordPress codex.
  2. Gem MySQL-eksportfilen på din lokale enhed.
  3. Connect to your existing hosting account using File Transfer Protocol (FTP). For more information see
  4. Download en kopi af dit Wordpresswebsites filer, inklusive de tre hovedmapper i WordPress: wp-admin, wp-content og wp-includes. Du skal downloade alle rodfiler. Bogstaverne wp- indgår normalt i navnet.

2. Konfiguration af din nye hostingkonto

For at importere og uploade din WordPress blog til vores servere, skal du tilgå den nye hostserver og -database.

Sådan konfigurerer du din nye hosting-konto.

1. Konfigurer WordPress på din hostingkonto hvis det ikke allerede er gjort. Se Sådan installerer du WordPress på din hosting-konto for mere information.
  2. Nedskriv dit MySQL Navn/brugernavn og adgangskode. Du får brug for dem senere.
  3. Skriv værten på din MySQL-database ned. Se Visning af din databases detaljer med delt hostingkonti for at få yderligere oplysninger.
  4. På din lokale maskine åbner du den tidligere gemte mappe, som indeholder filerne til din WordPress website.
  5. Find filen wp-config.php i rodbiblioteket på din WordPress-mappe, og åben den derefter ved brug af et tekstredigeringsprogram såsom Notepad.
  6. Find følgende strengkode:
    /** Navnet på databasen for WordPress */
    define('DB_NAME', 'SmartEksempel');
    /** MySQL-databasebrugernavn */
    define('DB_USER', 'SmartBrugernavn');
    /** MySQL-databaseadgangskode */
    define('DB_PASSWORD', 'CoolPassword');
    /** MySQL-værtsnavn */
    define('DB_HOST', 'SmartVærtsnavn');
  7. Erstat databasenavnet, vist her som SmartEksempel, med det databasenavn/brugernavn, som du oprettede tidligere i proceduren. Sørg for at beholde de enkelte citationstegn rundt om det indtastede navn.
  8. Erstat databasenavnet/brugernavnet, vist her som SmartBrugernavn, med det databasenavn/brugernavn, som du oprettede tidligere i proceduren. Sørg for at beholde de enkelte citationstegn rundt om det indtastede navn.
  9. Erstat databaseadgangskoden, vist her som SmartAdgangskode med den databaseadgangskode, som du oprettede tidligere i proceduren. Sørg for at beholde de enkelte citationstegn rundt om det indtastede navn.
  10. Erstat databaseværtsnavnet, vist her som SmartVærtsnavn, med det databaseværtsnavn, som du skrev ned tidligere i proceduren. Sørg for at beholde de enkelte citationstegn rundt om det indtastede navn.
  11. Gem denne file på din computer som wp-config.php.
  12. Upload en kopi af websitens filer til rodbiblioteket til WordPress-websiten. Se FTP: Sådan uploades filer for at få yderligere oplysninger.

BEMÆRK: Du uploader din websites filer, som du gemte tidligere til din computer fra din anden vært. Upload ikke den mappe, som indeholder din website. Sørg for, at du kun uploader alle filer indeni mappen.

3. Genoprettelse af din database

Du er nødt til at importere databasen fra din gamle hostingkonto til din nye for at gøre overførslen færdig. Se Importér SQL-filer til MySQL-databaser for at få yderligere oplysninger.

Ting der bør overvejes

Før din website kan leve på internettet, er du nødt til at opdatere din DNS, hvilket sætter din aktuelle blog offline. Se Skift navneservere til mine domæner for at få yderligere oplysninger.

Til tider er du nødt til at opdatere brudte links, når du flytter din WordPress-website til en ny server. Hvis du finder brudte billeder og hyperlinks hele vejen igennem din website, når den er online igen, er du måske nødt til at rydde din website for forældede link-stier. Se

for at få yderligere oplysninger.

I tillæg til at flytte din website manuelt kan du prøve at bruge en plugin, som er udviklet specifikt til at overføre WordPress-websites. Her er et par plugins, som vores supportteam bruger, når de hjælper kunder med at overføre deres websites:
Duplikator
Sikkerhedskopiér og flyt plugin

Andre ressourcer

Du kan få yderligere hjælp på WordPress' website, som tilbyder ressourcer til disse emner:

BEMÆRK: Som en ekstra service giver vi information om hvordan udvalgte tredjepartsprodukter bruges, men vi støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.