Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Flytning af e-mail til Office 365 – Ofte stillede spørgsmål

I siger, at I vil opdatere min nye Office 365-konto med min e-mail fra den gamle GoDaddy-konto – hvad betyder det?

Der er nogle få ting, som vil ske i baggrunden, for at få din mail flyttet over:

1. Din nye Office 365-mailboks oprettes.
  2. Din mail vil blive flyttet over til Office 365.
  3. Derefter vil dine MX-fortegnelser blive opdateret for at begynde at dirigere al ny mail til Office 365.

Når først MX-fortegnelserne peger til det rigtige sted, sørger vi for, at al din nye e-mail sendes til din Office 365-konto, og der vil blive sendt en e-mail, som fortæller dig, at din Office 365-konto er parat!

Du kan få yderligere oplysninger om MX-fortegnelser i

Hvor længe varer det at flytte min e-mail?

Resultater vil variere alt efter størrelsen på mailboksen, men opgraderingen skulle være færdig inden for 48 timer. Du kan dog stadig bruge din GoDaddy e-mail i løbet af opgraderingsprocessen uden nogen forstyrrelser.

Hvordan får jeg adgang til min nye Office 365-konto?

Du kan få adgang til din Office 365-konto via:

• Outlook Web App (OWA)
  • En e-mailklient på din computer (f.eks. – Outlook, MacMail, Thunderbird)
  • En tablet
  • En telefon

Sådan logger du ind på din mailboks via OWA

1. Gå til email.coolexample.com, hvor coolexample.com er domænenavnet på din e-mail.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind.

Hvad gør jeg nu, da jeg er i OWA? Det ser anderledes ud end min gamle e-mail.

Vi har et fantastisk udvalg af hjælpeartikler, som du kan finde på vores Supportside.

Microsoft har også en masse hjælpeartikler, som findes på office.microsoft.com. Se venligst deres artikel om Introduktion til Outlook Web App

I nævnte min e-mail, men hvad med mine kontaktpersoner og kalenderpunkter?

Alle dine gamle e-mails vil blive flyttet til din nye konto, sammen med alt hvad der kommer i fremtiden. Dine kontaktpersoner og din kalender vil ikke blive flyttet over automatisk, men der er stadig en ligetil måde at flytte kontaktpersoner, som er beskrevet nedenfor.

Hvordan eksporterer jeg mine kontaktpersoner fra min GoDaddy e-mail?

Du skal først og fremmest eksportere din adressebog fra Workspace e-mail.

Derefter skal du importere CSV til OWA.

Sådan importeres dine kontaktpersoner til Outlook Web App (OWA)

1. Gå til e-mail.coolexample.com. Hvor coolexample.com er din e-mails domænenavn.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Fra app-starteren vælger du Personer.
  4. Vælg Indstillinger fra indstillingsmenuen.
  5. I afsnittet Personer i den venstre side, klikker du på Importer dine kontaktpersoner.
  6. Find den CSV-fil, som du eksporterede fra Workspace e-mail, og klik derefter på Importér.
Hvad sker der med begivenheder på min kalender?

Begivenheder på din kalender fra GoDaddy vil skulle genoprettes i Office 365. De vil ikke blive inkluderet i denne process

Vil jeg miste adgang til min GoDaddy e-mail, lige så snart at jeg begynder opgraderingen til Office 365?

Nej. Din GoDaddy e-mailkonto vil være tilgængelig, indtil du annullerer kontoen eller ikke fornyr den.

BEMÆRK: Hvis du benytter det samme brugernavn på både Office 365 og din gamle GoDaddy konto, anvendes den adgangskode, som du oplyste, da du indstillede Office 365, automatisk på din eksisterende GoDaddy e-mailkonto.

Hvad med mine andre GoDaddy applikationer, såsom Kalender, Onlinelager og Fax via e-mail?

GoDaddy Kalender, Onlinelager og Fax via e-mail vil forblive aktive, når du opgraderer til Office 365.

BEMÆRK: Hvis du benytter det samme brugernavn på både Office 365 og din gamle GoDaddy konto, anvendes den adgangskode, som du oplyste, da du indstillede Office 365, automatisk på dine eksisterende GoDaddy kalender-, lager- og Fax via e-mail-applikationer.

Vil mine kunder stadig kunne kontakte mig via e-mail under opgraderingsprocessen, og efter den er færdig?

Ja! Under opgraderingsprocessen kan du fortsætte med at bruge din GoDaddy e-mail uden afbrydelser. Når først du modtager en e-mail med underrettelse om, at opgraderingen er færdig, vil dine nye meddelelser begynde at strømme ind til din nye Office 365-konto.

Hvad sker der, når jeg går ind på WCC og prøver at bruge en e-mailkredit på et migreret domæne?

Brug af e-mailkreditter på et migreret domæne er ikke muligt i øjeblikket. WCC forhindrer kunder i at opstille en e-mailkredit på et domæne, som er blevet migreret.

Er det, det hele? Er jeg parat til at bruge min nye Office 365 e-mailkonto? Hvad med min gamle e-mailkonto?

Din nye konto er parat.

Du kan få yderligere oplysninger om Office 365 i vores Konfigurér min e-mailkonto

BEMÆRK: Når først opgraderingen er færdig, er du nødt til at annullere din gamle GoDaddy e-mailkonto.

Sådan annulleres din gamle GoDaddy e-mailkonto.

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på plussymbolet (+) for at udvide e-mailafsnittet.
  3. Klik på Indstillinger, og derefter på Annuller denne konto.

Hvis du vil bede om en refusion for den tilbageværende tid/kredit på din gamle GoDaddy e-mailkonto, bedes du kontakte GoDaddy Support.