Flytning af indhold fra V6 til V7

Når du opgraderer Websiteopbygning, Skal du flytte dit V6-materiale til dit nye V7-site. Version 6-materiale vil ikke længere være tilgængeligt når du offentliggør det nye site, så sørg for at kopiere det gamle materiale til det nye site.

Processen kan tage et stykke tid, så det er en god idé at sætte tid til side til at gøre det.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Åbn Websiteopbygning v7 og vælg et tema.
  3. Opret nogle nye tomme sider til dit nye site. (Se Tilføj en side.)

Du behøver ikke at bruge lang tid på at oprette perfekte v7-sider – målet er at flytte dit v6-materiale så enkelt som muligt. Du kan omdøbe og finjustere dine v7-sider senere hvis du har lyst.

4. Åbn et nyt faneblad eller vindue i din browser, log ind på din Website Builder konto igen, og åbn dit v6 site.
  5. Vælg teksten på hver side af sitet, højreklik og vælg Kopiér.
  6. Skift tilbage til det browserfaneblad eller -vindue som viser dit nye v7 site og vælg en side.
  7. Vælg redskabet Tekst i værktøjslinjen til venstre for at tilføje en tekstboks til din side. Træk i boksen hvis du vil flytte den. (Se Tilføjelse og redigering af tekst.)
    Klik på tekstredskabet og træk en tekstboks til siden
  8. Vælg pladsholderteksten i tekstboksen og brug ctrl+p eller Command+p til at indsætte den kopierede tekst fra dit v6-site.
    Vælg pladsholderteksten og ctrl+på eller Command+p til at indsætte teksten fra v6

BEMÆRK: Når du overfører teksten fra det gamle site, bør du også uploade billederne igen. Se Tilføjelse og redigering af billeder og Tilføjelse af billeddiasshows og fotogallerier.

9. Fordi version 6 (og dens indhold) ikke længere vil være tilgængelig når du udgiver dit v7-site, skal du kontrollere at du har kopieret alt fra det gamle site.
  10. Når du har bekræftet at alt er blevet flyttet til det nye site, kan du udgive det. (Se Udgiv din website.