Føj advarsel om cookies og sporing til min hjemmeside

I lighed med de fleste andre designprogrammer til hjemmesider bruger Website Builder "cookies", som er små datafiler, til at spore de besøgendes færden på siden. I henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse er hjemmesider nu pålagt at give besøgende fra alle EU-lande mulighed for at acceptere placering af datafiler i deres browsere eller forlade din side.

Ved at tilføje et afsnit om Cookies og sporing giver du dine besøgende mulighed for at gøre præcis dette.
eksempel på cookiemeddelelse

Bemærk! Afsnittet Cookies og sporing fungerer side om side med afsnittet, der indeholder Website Builders afsnit om Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Indstillinger for hjemmeside.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  4. Klik på panelet Cookies og sporing.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  5. Felterne Titel, Meddelelse og Knapmærkat er allerede udfyldt, men du kan tilpasse dem om nødvendigt. Feltet Meddelelse fungerer fint til en kort cookiepolitik. Har du en længere, detaljeret politik om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du læse Føj Politik om beskyttelse af personlige oplysninger til min hjemmeside.
    panel om cookies og sporing

Bemærk! Linket Sådan fungerer det forklarer GoDaddys egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger ifølge GDPR.

6. Når du er klar, skal du klikke på Udgiv.
  7. For at se, hvordan vinduet for cookiepolitik vises for dine hjemmesidebrugere, skal du klikke på Se side.
    klik på knappen Se side
  8. Vinduet med cookiepolitikken – indeholdende den tekst, du har tilpasset – vises på alle sider, indtil den besøgende klikker på Accepter og luk.
    Tilpasset advarselstekst