Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj billeder med brevhoved til mine e -mails

Du kan føje billeder med brevhoved til dine Workspace Webmail -e -mails.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i klassisk visning . Hvis du bruger Opdateret visning , bedes du se:Opret og brug e -mailskabeloner

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På fanen E -mail, og klik på Indstillinger .
  3. Vælg Personlige indstillinger .
    Klik på Personlige indstillinger
  4. Klik på fanen Signatur.
  5. Under Brevpapir skal du bestemme, hvor du vil placere dine billeder, og klikke på Upload billede for at søge efter din billedfil.
    Klik og træk i håndtaget
  6. Du kan få billedet Gentag top til bund eller Gentag ikke .
  7. Hvis du ønsker, at brevhovedlayoutet automatisk skal indsættes i dit skrivevindue, skal du vælge Indsæt automatisk brevpapir i HTML -skrivevinduet , der findes øverst i afsnittet Brevhoved .

Bemærk: Du kan altid tilføje brevhovedet når som helst ved at klikke på Indsæt brevhoved i komponisten.

8. Hvis du har tilføjet et billede i top eller bund og ønsker, at e -mailen skal matche billedets bredde, skal du vælge Match bredde på meddelelsestekst til bredden på de øverste/nederste billeder .
  9. Klik på Forhåndsvisning for at se et eksempel på dit brevpapirlayout.
  10. Klik på OK.