Føj domæner til en mappe

Når du har oprettet en domænemappe , kan du føje domæner til mappen. Du kan føje et domæne til flere mapper, og hver mappe kan indeholde et ubegrænset antal domæner.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil føje til en mappe. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Vælg Organiser og derefter Føj til mappe .
    tilføj domæne til mappe
  4. Vælg de (t) mappe (r), som dine (t) domæne (r) skal føjes til.
  5. Vælg Anvend .

Du får vist en succes! meddelelse om, at dine ændringer blev gemt.

Relateret trin

• Rediger indstillingerne for dine domænemapper.