Hjemmesideprogram Hjælp

Føj en advarsel om cookies og sporing til min hjemmeside

Vi indsamler dine besøgsdata på hjemmesiden for bedre at forstå, hvordan din hjemmeside hjælper din forretnings vækst. For eksempel stiller vi data til rådighed på dit kontrolpanel om, hvor mange, der kommer til din hjemmeside, hvilket hjælper os med at optimere, hvor hurtigt din hjemmeside indlæses m.m.

Cookies, eller små datafiler, er blot én måde at spore de besøgendes færden på en hjemmeside. Sporing kan også anvendes til at følge besøgende på din hjemmeside, hvis du anvender et Facebook Pixel- eller Google Analytics-sporings-id.

I Californien, EU og i andre lande (afhængigt af gældende lovgivning) er hjemmesider underlagt krav om at give sine besøgende valget om at få deres data sporet eller ej. Med tilføjelse af et cookiebanner giver du dine besøgende bestemmelsesretten over deres eget privatliv, og du undgår bøder for mulige lovovertrædelser.

Kontakt din juridiske rådgiver for at finde ud af, om en sporings- og advarselssektion er nødvendig for din virksomhed eller hjemmeside, og hvad der skal stå i den.

Bemærk! Afsnittet Cookies og sporing fungerer side om side med afsnittet, der indeholder Website Builders afsnit om Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne Website Editor.
  4. Vælg Indstillinger og derefter Cookiebanner.

Bemærk: Cookiebanneret er aktiveret som standard for nye hjemmesider. Hvis dit cookiebanner er slået fra, skal du slå det til, når du tilføjer sporingsintegrationer fra tredjepart såsom Google Analytics, Facebook pixel osv.

5. Felterne Titel, Meddelelse og Knapmærkat er allerede udfyldt, men du kan tilpasse dem om nødvendigt. Feltet Meddelelse fungerer fint til en kort cookiepolitik. Har du en længere, detaljeret privatlivspolitik, bedes du læse Føj Politik om beskyttelse af personlige oplysninger til min hjemmeside.

Bemærk: Linket Sådan fungerer det forklarer GoDaddys egen privatlivspolitik.

6. Når du er klar, skal du vælge Udgiv.
  7. Vinduet med cookiepolitikken – indeholdende den tekst, du har tilpasset – vises på alle sider, indtil den besøgende accepterer eller afviser den.
    • Data vil kun blive sporet, hvis besøgende vælger Accepter.
    • Data vil ikke blive sporet, hvis besøgende vælger Afvis eller på anden måde lukker meddelelsen uden at vælge Accepter.

Skærmbillede af et eksempel på en advarselstekstboks