Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj en side eller privat side til mit websted

Hver side viser op til 20 sektioner , men med færre sektioner kan besøgende se alt i en kort rulle.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Rediger website.
  4. Når du er i din webstedsbygger, skal du vælge Administrer sider .
    vælg Tilføj i sider og navigationspanel
  5. Vælg Tilføje .
  6. Ny side vælges automatisk, men her er hvad de to andre muligheder gør, hvis du har brug for:
    • Link til eksternt websted giver dig mulighed for at tilføje et link til et andet sted din sidehoved og / eller sidefod.
    • Drop down menu giver dig mulighed for at oprette et menupunkt til at indsamle lignende sider nedenunder.
  7. Skriv din Sidetitel . Behold din navigations bar simpelt med korte sidenavne, der gør det klart, hvad de indeholder. Vælg de relevante skifter. Din nye side kan føjes til både sidehovedet og sidefoden, hvis du vil (eller ingen af dem). Hvis din side ikke vises i navigation, kan du stadig linke til den fra andre sider eller sende folk det direkte link.
    • Vis i Navigation får det til at vises i toppen, headernavigation.
    • Sidefod viser et link til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som almindelige sider, medmindre de kun er synlige for medlemmer. Enhver side undtagen din startside kan være en privat side. Lær mere om styring af private sider.
  8. Når du er færdig, skal du vælge Opret side .
  9. Den nye side har intet indhold, så vælg Tilføj sektion og begynde tilføje indhold til din nye side.
  10. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du bruge Offentliggøre til udgiv dit websted .

Vis mig hvordan

Denne video er Lektion 2 af How-To-serien til Avanceret design og medier i Website Builder

Denne video er Lektion 3 af How-To-serien til Avanceret design og medier i Website Builder