Føj et domæne til en forudindstillet profil

Når du har oprettet en forudindstillet profil, kan du tildele domænenavne til den. For at hjælpe med at holde dine domæneindstillinger konsekvente og arrangerede opdateres hvert tildelt domæne med indstillingerne for den valgte forudindstillede profil.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de(t) domæne(r), du vil tildele til en profil. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Vælg Indstillinger og så Tildel domæneprofil.

Bemærk: Domæner kan tildeles til én forudindstillet profil ad gangen.

tildel domæneprofil
  4. Vælg den profil, du vil tildele de(t) valgte domæne(r) til.
  5. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

Du får vist bekræftelsen Det lykkedes! for at fortælle dig, at domænerne blev føjet til profilen. Hvis der er en fejl, kan du gennemgå statussen.

Flere oplysninger

• Arranger dine domæner yderligere med Mapper.