Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj et favicon til dit WordPress -site

Favicons er små billeder, som regel et brand- eller firmalogo, der vises i en browserfane ved siden af titlen på siden eller hjemmesiden. De forbedrer brandgenkendelsen ved at øge dit logo synlighed og hjælper dine besøgende med at identificere, hvilken af deres browserfaner, der hører til dit website. Du har to muligheder, når du tilføjer et favicon på dit WordPress

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

• Tilføj et Favicon med det billede, du giver.
  • Konverter billede til korrekt format.

Gør det selv

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Tilføjelse af et favicon i WordPress Basic
Tilføjelse af et favicon til WordPress med FTP Medium