Føj et site til WP Premium Support

Når du har konfigureret dit dashboard, kan du føje yderligere WordPress -sites til dit abonnement ved hjælp af disse trin.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn WP Premium Support -dashboardet. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Klik på knappen Tilføj site .
  3. Udfyld felterne i formularen Tilføj site -adgang:

Vælg enten Min konto , Kunder eller Tredjepart fra rullemenuen tilføj et site fra.

• Med indstillingen Min konto kan du vælge blandt hostingplanerne på din konto ved at vælge en fra rullelisten.
    • Hvis du er medlem af Pro Clients , vises dine kunder i rullemenuen for at vælge et af deres hostingprodukter.
    • Indstillingen Tredjepart gælder for andre sites, der hostes uden for denne kundekonto.
  4. WordPress

1. Website -URL (coolexample.com)
    2. b. Jeg har et brugerdefineret login til mit WP Admin -afkrydsningsfelt - Markér dette felt og udfyld feltet WP Adminsti, hvis du har en brugerdefineret loginsti. (coolexample.com/custom-login)
    3. WP -administrator -URL -adresse - Dette felt udfyldes automatisk fra Site -URL'en, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet ovenfor.
    4. Brugernavn
    5. Adgangskode

FTP

1. Hostadresse (coolexample.com eller din IP -adresse)

Hvis dit site bruger en firewall eller CDN, skal du muligvis indtaste hosting -IP -adressen i stedet for domænet.

2. Bruger
    3. Adgangskode
    4. Protokol
    5. Port

Bemærk: Du skal kun ændre indstillingerne Protokol og Port, hvis din vært eller server ikke bruger standard FTP -indstillinger.

5. Klik på knappen Tilføj site .

Bemærk: Hvis du modtager en fejlmeddelelse, skal du muligvis finde dine FTP -indstillinger eller nulstille din WordPress -adgangskode .

Du kan nu vælge denne nye WordPress-hjemmeside i rullemenuen Sites og indsende en serviceanmodning, når du er klar.

Næste trin

Flere oplysninger: