Hjemmesideprogram Hjælp

Føj Google Analytics til mit website

Ved at føje Google Analytics-sporingstjenesten til dit website kan du få et præcist billede af, hvem der besøger dit website, hvor de var, før de kom til dit website, og hvordan de klikker sig rundt på websitet.

Bemærk: Du skal oprette en Google Analytics-konto, før du går i gang med nedenstående trin.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på panelet Indstillinger for website.
    klik på panelet Indstillinger for website
  4. Klik på Google Analytics > Tilmeld dig Google Analytics.
    klik på Tilmeld dig
  5. På Google-websiden, der åbnes, skal du klikke på Log ind > Analytics og indtaste din adgangskode.
  6. På Google Analytics-startsiden skal du klikke på Admin (tandhjulsikonet) nederst til venstre.
    klik på Admin-tandhjulsikonet
  7. Vælg dit website i kolonnerne Konto og Egenskaber, og klik på Sporingskode i kolonnen Egenskaber.
    klik på Sporingskode
  8. Kopier det Sporings-id, der vises.
    kopier Sporings-id
  9. Gå tilbage til dit Google Analytics-panel, og indsæt koden i feltet Sporings-id.
  10. Luk panelet Google Analytics ved at klikke på pilen klik på venstrepilen to gange for at gå tilbage til hovedvinduet.
  11. Dine ændringer gemmes automatisk, så du skal blot klikke på Udgiv website eller Udgiv.
  12. Vent 24 timer, log på din Google Analytics-konto, og tag et kig på statistikkerne og grafikken for webtrafikken på dit website.
    Analysedata på dit website