Føj Google Analytics til Websiteopbygning v7

BEMÆRK: Denne artikel er til Websiteopbygning v7. (Ang. v6, se

).

Google® Analytics lader dig overvåge gæster på din website ved at tilføje kode på din website. Denne service kræver en Google Analytics-konto.

1. Følg Googles instruktioner for at oprette en Google Analytics-konto.
  2. Kopiér det tracking-id-script, som Google Analytics genererer. (Flere oplysninger på Google Support).
  3. Log ind på din Kundechef.
  4. Klik på Website Builder, og derefter på Administrer ved siden af den website, som du vil bruge.
  5. Klik på Rediger website, og derefter på det trelinjede ikon (Administrer indstillinger) og vælg Indstillinger for website.
  6. Vælg fanen Kode til hele websiten og indsæt derefter HTML-koden i det øverste tekstindtastningsfelt.
    indtast kode i feltet ved navn Kode, som skal sættes imellem <HEAD> tags (alle sider)
  7. Klik på OK, og derefter på Udgiv.

BEMÆRK: Når først du har fuldført trinnene ovenfor, skulle du se data i din Analytics-konto inden for 24 timer.

BEMÆRK: Du kan se en linket liste over Websiteopbygning v7's andre store opgaver i Brug af Hjemmesideprogram 7.