Føj HTML-kode til side

Har du brug for at føje brugerdefineret kode til en bestemt side på din website? Websiteopbygning v7 gør det nemt med et træk-og-slip HTML-redskab. Hvis du har brug for at tilføje kode, som vil blive anvendt på hele din website, bedes du se Skift indstillinger for website . Du bør ikke bruge dette redskab til at integrere YouTube video. Til det bedes du se Tilføjelse af apps.

Selvom vi med glæde vil forklare, hvordan HTML-koderedskabet fungerer, kan vi ikke fejlfinde problemer med nogen tredjepartskode, som du tilføjer med det.

Advarsel: Brug ikke dette redskab, medmindre du har erfaring i håndkodning med HTML. Kopiér og indsæt ikke HTML-kode fra tredjepartskilder, medmindre du stoler på den pågældende kilde, og fuldt ud forstår hvordan koden fungerer. Du kan lære mere om farerne ved ondsindet kodning i denne Wikipedia artikel om tilføjelse af HTML-script.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Gå til den side, hvor du vil tilføje koden.
  4. Klik på HTML-koderedskabet på værktøjslinjen til venstre. Der føjes et nyt tekstfelt til siden, og vinduet Indstillinger åbner panelet HTML-kodeindstillinger.
    Indsæt eller indtast din kode i panelet
  5. Erstat alle koderne i det sorte panel ved at indsætte det du kopierede eller ved at indtaste din egen kode.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Udgiv for at anvende ændringerne på din website.
  8. Når bekræftelsesvinduet vises, klikker du på et live link for at se ændringerne til din website.