Føj knapper til sociale medier til WordPress

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter administrerer dit online liv, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.

For at udnytte det sociale medieengagement på din WordPress -hjemmeside skal du tilføje en widget til sociale medier. Når disse widgets er installeret, er de typisk synlige i enten sidepanelet eller sidefoden. Der er mange plugins, som kan bruges til dette, såsom plug -in Kontaktwidgets.

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktivér plug -in'en for kontaktwidgets. Du kan få hjælp i Installere et plugin i WordPress og Aktivere et plugin i WordPress .
  3. I menuen Dashboard skal du klikke på Udseende og derefter under Udseende på Widgets .
  4. Under Tilgængelige widgets skal du klikke på Sociale profiler og derefter vælge Tilføj widget .
  5. Vælg, hvor du vil have den placeret.
  6. Klik på Tilføj widget .
  7. Find indstillingerne for Sociale profiler til højre, og giv widgetten en titel (eksempel: Hold kontakten!)
  8. Klik på de ikoner for de sociale medier, som du gerne vil tilføje.
  9. Rediger felterne for at inkludere dine specifikke oplysninger om sociale medier (eksempel: https://www.facebook.com/username ).
  10. Klik på knappen Gem.

Du kan nu se på dit live -site for at se, om widgetten har det udseende, du vil have.