GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj kontaktpersoner til en eksisterende liste

Mens du importerer kontaktpersoner til dine abonnenter, kan du vælge at placere disse kontaktpersoner på en liste, som du allerede har oprettet. Du kan vælge listen, når du har åbnet vinduet Tilføj kontaktpersoner , og indtast dine kontaktoplysninger. Du kan få yderligere oplysninger om disse trin i:Føj kontaktpersoner til listen Alle abonnenter

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på rullemenuen nederst i vinduet Tilføj kontaktpersoner. Denne rullemenu indeholder alle dine eksisterende lister.
  3. Vælg den abonnentliste, som du vil føje dine kontaktpersoner til. Når du har klikket på listen, kollapser rullemenuen og viser dit nye listenavn.
  4. Klik på Tilføj kontaktperson, så er du færdig! Du ser din nye liste med dine kontaktpersoner i abonnentens sidepanel.

Du kan bruge denne metode, når du omsegmenterer eller foretager nogen form for vedligeholdelse på dine lister. Og du behøver ikke bekymre dig om at oprette duplikatabonnenter .