GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Føj kontaktpersoner til listen Alle abonnenter

Følg disse trin for at føje kontaktpersoner til abonnementsområdet i din GoDaddy Email Marketing-konto.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanebladet Abonnementer øverst i din konto.
  3. Klik på Tilføj abonnenter for at se importfunktionerne.
  4. Vælg fanebladet Mange på én gang for at vælge en fil til upload. Eller vælg fanebladet En efter en for at indtaste dine kontaktpersoner individuelt.
  5. Bemærk: Hvis du blot vil tilføje en enkelt kontaktperson, kan du bruge en hvilken som helst af fanebladene. På fanebladet En efter en kan du tilføje e-mail- og navneinformation i specielle felter for de data. Og på fanebladet Mange på én gang kan du blot sætte oplysningerne ind i feltet Indsæt abonnenter.

6. Indtast dine kontaktoplysninger:
  7. Vælg listen, som dine kontaktpersoner skal importeres til:
  8. Klik på Tilføj abonnenter.
  9. Bemærk: Hvis du er på fanebladet En efter en, lukker vinduet ikke automatisk. På den måde kan du nemt tilføje en anden abonnent. Du skal blot klikke på X for at lukke vinduet.