Hjælp

Kundestyring Hjælp

Føj kreditkort til din GoDaddy-konto

Du kan føje kreditkort til din konto, som du kan bruge til at forny produkter og foretage indkøb.

  1. Når du er logget ind på din konto, klikker du på Kontoindstillinger, og derefter på Betalingsmetoder.
  2. Klik på Tilføj betalingsmetode forneden på listen med betalingsmetoder.
  3. Udfyld felterne på skærmen.

Næste trin


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.