Føj min e-mail til Mail på iPhone eller iPad

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Tilføj din Workspace Email-konto til Mail på din iOS-enhed. Derefter kan du sende og modtage forretningsmails på din iPhone eller iPad.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Gå til din iPhones eller iPads Indstillinger.
  2. Tryk på Mail > Konti. (Afhængigt af din iOS-version skal du muligvis trykke på Adgangskoder & Konti.)
    Tryk på Konti under Mail
  3. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  4. Vælg kontotypen Anden.
    Tryk på Anden
  5. Tryk på Tilføj mailkonto.
    Tryk på Tilføj mailkonto
  6. Indtast dine kontooplysninger, og tryk på Næste.
    Indtast kontooplysninger, og tryk på Næste
  7. Tryk på IMAP.
  8. Gå til Ny konto, og indtast følgende i afsnittet Indgående mailserver:
    • imap.secureserver.net som værtsnavn
    • Dit brugernavn og din adgangskode til din Workspace Email
  9. Gå til afsnittet Udgående mailserver, og indtast følgende:
    • smtpout.secureserver.net som værtsnavn
    • Dit brugernavn og din adgangskode til din Workspace Email
  10. Tryk på Næste. Din mail-app finder dine kontoindstillinger og indlæser din e-mail.
  11. Luk appen Indstillinger, og tryk på Mail for at åbne appen.

Vis hvordan

Fejlfinding

Hvis Mail ikke kan finde dine e-mailkontoindstillinger automatisk, skal du trykke på WiFi og slå den fra og følge trinene igen. Når du er klar, slår du WiFi-forbindelsen til igen.
Tryk på WiFi, og tryk på knappen for at slå forbindelsen fra.
Hvis Mail stadig har problemer med at indlæse din konto, bør du læse vores fejlfindingsartikel eller kontakte kundesupport.