Føj min Workspace Email til Outlook på iPhone eller iPad

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Føj din Workspace Email -konto til Outlook til iOS. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails fra din iPhone eller iPad.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen? Download den i iTunes App Store. Tryk derefter på Kom i gang, vælg dine indstillinger, og gå til trin 4.)
  2. Tryk på Menu og derefter påGearknap Indstillinger .
    Tryk på Menu -ikon, der viser et hus
  3. Tryk på Tilføj mailkonto og derefter på Tilføj e -mailkonto .
    Tilføj en e -mailkonto
  4. Indtast din Workspace Email -adresse, og tryk på Tilføj konto .
    Indtast e -mailadresse, og tryk på Tilføj konto
  5. Indtast dit:
    • Adgangskode: Workspace Email adgangskode
    • Visningsnavn: Fuldt navn eller firmanavn
    • Beskrivelse: Op til dig (valgfrit felt)
  6. Tryk på Log ind , og Outlook til iPhone finder automatisk dine e-mailkontoindstillinger og indlæser din e-mail. Hvis se afsnittet Fejlfinding i denne artikel.)
    Indtast e -mailoplysninger
  7. Hvis du ikke kan se nogen e -mails i din indbakke, kan du prøve at skifte til Andet . Hvis du har mere end én e -mailkonto i Outlook, kan du bruge indbakkeikonerne til at skifte mellem e -mailkonti.
    Indtast oplysninger om IMAP og SMTP -server

Fejlfinding

Hvis Outlook ikke kan finde din e-mailkonto automatisk, skal du slå Avancerede indstillinger til , gennemse og redigere dine port- og serverindstillinger efter behov. Tryk derefter på Log ind :

A) IMAP Server til indgående post: imap.secureserver.net:993
B) IMAP -adgangskode: Workspace Email -adgangskode
C) SMTP udgående mailserver: smtpout.secureserver.net:465 (prøv port 587 som et alternativ)
D) SMTP -adgangskode: Workspace Email -adgangskode
Indtast IMAP- og SMTP -server- og portindstillinger