Føj min e-mail til Samsung Email på en Android-enhed

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace e-mailkonto.

Føj din Workspace e-mailkonto til Samsung Email på din Android-enhed. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mail på din telefon.

1. Åbn din e-mail-app.
    Hvid kuvert på rød baggrund med teksten E-mail nedenunder
    • Nye brugere: Du vil kunne se skærmbilledet e-mailkonfiguration.
    • Eksisterende brugere: VælgTre vandrette linjer over hinanden Menu, tryk på Indstillinger, og vælg Tilføj konto.
  2. På skærmbilledet e-mailkonfiguration skal du vælge Anden.
    Vælg Anden under e-mailkonfiguration
  3. Indtast din E-mailadresse og Adgangskode, og klik på Log ind.
    Angiv e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Log ind
  4. Din Samsung Email-app vil automatisk registrere indstillingerne for din e-mailkonto. Derefter vil din indbakke begynde at blive indlæst på din Android-enhed.

Din e-mailadresse er registreret på din Android-enhed, og du er klar til bruge den! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du klikke på Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Fejlfinding

• Hvis Android ikke kan registrere din e-mailkonto automatisk, kan du prøve at indtaste følgende server- og portindstillinger:
    • IMAP indgående server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-adgangskode: Workspace-adgangskode
    • SMTP udgående server: smtpout.secureserver.net:465 (eller 587)
    • SMTP-adgangskode: Workspace-adgangskode
  • Find mere hjælp til fejlfinding under Fejlfinding af Workspace Email-opsætning på Android.