Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min e -mailadresse til Gmail på Google Pixel

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace e-mailkonto.

Føj din Workspace e -mailkonto til Gmail på din Google Pixel Android -enhed. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails fra din telefon.

1. Åbn Gmail -appen.
    • Nye brugere: Tilføj en e -mailadresse .
      Tryk på Tilføj e -mailadresse
    • Eksisterende brugere: Vælg Konto, og tryk på Tilføj en anden konto .
      Tryk på Tilføj konto
  2. skærmen til opsætning af e -mail skal du vælge Andet .
    Vælg Andet under Indstil konto
  3. Indtast din e -mail, og tryk på Næste .
    Indtast e -mailadresse, og tryk på Næste
  4. Vælg kontotype, tryk på Personlig (IMAP) . (Selvom Personal POP kan fungere, bruger disse instruktioner IMAP.)
  5. Indtast din adgangskode, og tryk på Næste .
    Indtast adgangskode, og tryk på Næste
  6. Rediger navnet på den indgående server til "imap.secureserver.net ", og tryk på Næste .
    Rediger Indgående IMAP -server
  7. Rediger navnet på den udgående SMPT -server til "smtpout.secureserver.net ", og tryk på Næste .
    Rediger Udgående SMTP
  8. Vælg dine kontoindstillinger, og tryk på Næste .
    Vælg Kontoindstillinger
  9. Opdater dit kontonavn og dit navn . Tryk på Næste .
    Indtast dit navn
  10. Gmail vender tilbage til opsætningsskærmen. Vælg Tag mig til Gmail for at få adgang til din indbakke.
    Tag mig til Gmail

Din e -mail er på din Google Pixel, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e -mail til en anden enhed, skal du klikke på Forrige . Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!