Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min e -mailadresse til Outlook til Mac

Tilføj din Workspace -e -mailadresse til Outlook til Mac, så kan du sende og modtage forretnings -e -mails.

1. Åbn Outlook til Mac.
    • Nye brugere: Du får vist skærmen Konfigurer din e -mail.
    • Eksisterende brugere: Klik på Funktioner > Klik på Konti > Klik på Tilføj (+) > Vælg ny konto .
      Klik på Tilføj og vælg Tilføj konto
  2. Indtast din e -mailadresse, og klik på Fortsæt . (Hvis Outlook til Mac ikke kan finde din konto automatisk, skal du vælge IMAP/POP ).
    Indtast din e -mailadresse
  3. Indtast din adgangskode til Workspace e -mail, og klik på Tilføj konto .
    Indtast adgangskode
  4. Klik på Færdig . Outlook verificerer dine Workspace -kontoindstillinger og indlæser din e -mailindbakke. Hvis du har mere end én e -mailkonto, skal du lukke Konti for at se din indbakke.
    Klik på færdig

Din e-mailadresse er på din Mac, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du klikke på Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding

Kontroller, at dine IMAP-server og portindstillinger er korrekte, og tryk på Tilføj konto .

• IMAP indgående server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP udgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL-port: 465 (eller 587)
Klik på færdig