Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug IMAP -indstillinger til at føje min Workspace Email til en klient

IMAP (Internet Message Access Protocol) lader dig få adgang til e -mail, der er gemt på en server fra flere enheder. Hvis du har IMAP-aktiveret e-mail, kan du konfigurere den på alle klienter og enheder.

Dette er generiske instruktioner, der hjælper dig med at føje din e -mailadresse til en desktop e -mailklient.

1. Log på Center for e -mailkonfiguration med din Workspace Email -adresse og adgangskode.
  2. Under E -mail -serverindstillinger kan du se indstillingerne for Indgående server (IMAP) og Udgående server (SMTP) .
    POP- og SMTP -indstillinger i E -mail -serverindstillinger
  3. Åbn din valgte e-mailklient og opret en ny konto.
  4. Når du kommer til IMAP -indstillingerne, skal du indtaste din Indgående port og Udgående port :
    Serverens værtsnavnSSL -port Indgående (IMAP)imap.secureserver.net993 Udgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465 587 (TSL/SSL - Mac)
  5. Indtast dit brugernavn (e -mailadresse) og adgangskode (e -mailadgangskode).
  6. Du bliver muligvis bedt om flere oplysninger eller e -mailklientindstillinger og for at gemme dine indstillinger.
  7. Bemærk: Vores servere bruger muligvis andre navne på mapper end den klient, du konfigurerer. Du skal muligvis kortlægge mapper for at få dem til at synkronisere korrekt. Vi anbefaler, at du læser instruktioner til korrekt tilknytning af dine mapper til din specifikke klient.

Du kan få yderligere oplysninger om mapper, der er kortlagt i IMAP-e-mail, i:IMAP -mappekortlægning