Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på Google Pixel

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til Android . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
Outlook QR -kode

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Gmail på din Google Pixel -enhed (Android). Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails fra din telefon.

1. Åbn Gmail.
    • Nye brugere: Tilføj en e -mailadresse .
      Tryk på Tilføj e -mailadresse
    • Eksisterende brugere: Vælg Konto, og tryk på Tilføj en anden konto .
      Tryk på Tilføj konto
  2. Vælg Exchange og Microsoft 365 .
    Vælg Exchange og Microsoft 365
  3. Indtast din Microsoft 365 E-mail og tryk på Næste.
    Tryk på Tilføj konto
  4. Indtast din adgangskode, og tryk på Næste .
    Tryk på Tilføj konto
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Hvis multifaktorgodkendelse (MFA) er aktiveret, skal du følge vejledningen for at konfigurere en af de tilgængelige indstillinger eller bekræfte din konto ved hjælp af din eksisterende multifaktorgodkendelsesmetode. Hvis sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du konfigurere multifaktorgodkendelse i Microsoft Authenticator -appen.
  7. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig .
    Tryk på Tilføj konto
  8. Du kan se din indbakke ved at trykke på Flyt mig til Gmail . Du kan få adgang til dine Profil indstillinger til at opdatere dit viste navn eller mobil signatur.
    Tryk på Tilføj konto

Flere oplysninger

Almindelige problemer ved konfiguration af e -mail på en telefon