Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til Android . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
qr -kode til download af Microsoft Outlook -app

Føj din e -mailadresse til Gmail på en Google Pixel eller en anden Android -telefon. Uanset hvor du går hen, vil du altid holde kontakten med din e -mail.

1. Åbn Gmail.
    Flerfarvet M over ordet Gmail
  2. Hvis du er en ny bruger, skal du trykke på Tilføj en e -mailadresse . Ellers skal du trykke på Profil og derefter på Tilføj en anden konto .
    Tryk på Tilføj konto
  3. Tryk på Exchange og Office 365.
    Vælg Exchange og Office 365
  4. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og tryk derefter på Næste .
  5. Indtast din adgangskode til e -mail, og tryk derefter på Log ind . Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller Skole , ikke Personlig , for at fortsætte.
    indtast adgangskode og log ind på Microsoft
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Du skal muligvis give Gmail adgang til din konto ved at trykke på Accepter .
  8. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig . Du føres til din indbakke.
    Færdig
  9. Hvis dette er din første e -mailkonto på Gmail til Android, bliver du spurgt, om du vil tilføje en anden konto. For at springe dette trin over skal du trykke på TAKE ME TO GMAIL . Hvis dette ikke er din første konto, får du vist din indbakke.

Din Microsoft 365 -konto er nu konfigureret i Gmail!