Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til iOS . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
Outlook QR -kode

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Gmail på din iPhone og iPad. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails, mens du er på farten.

1. Åbn Gmail.
    • Nye brugere: Vælg Office365 .
    • Eksisterende brugere: Åbn Profil , vælg Tilføj en anden konto, og tryk på Office365 .
      Vælg Tilføj en anden konto
  2. Indtast din Microsoft 365 E-mail-adresse og tryk på Næste
    Indtast din e -mailadresse
  3. Indtast din Microsoft 365 kodeord, anmeldelse Udgående server indstillinger og tryk på Næste.
    Indtast adgangskode
  4. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

5. Hvis multifaktorgodkendelse (MFA) er aktiveret, skal du følge vejledningen for at konfigurere en af de tilgængelige indstillinger eller bekræfte din konto ved hjælp af din eksisterende multifaktorgodkendelsesmetode. Hvis sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du konfigurere multifaktorgodkendelse i Microsoft Authenticator -appen.
  6. Bekræft dine indstillinger for udgående server, og tryk på Næste .
    Gennemse indstillinger for udgående server
  7. Indtast Dit navn og tryk på Næste . Din Microsoft 365 -indbakke begynder at indlæses i Gmail.
    Indtast dit visningsnavn

Flere oplysninger

Almindelige problemer ved konfiguration af e -mail på en telefon