Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til iOS . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
Outlook QR -kode

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Gmail på din iPhone og iPad. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails, mens du er på farten.

1. Åbn Gmail.
    • Nye brugere: Vælg Office365 .
    • Eksisterende brugere: Åbn Profil , vælg Tilføj en anden konto, og tryk på Office365 .
      Vælg Tilføj en anden konto
  2. Indtast din Microsoft 365 E-mail-adresse og klik på Næste
    Indtast din e -mailadresse
  3. Indtast din Microsoft 365 kodeord, gennemgå Udgående server indstillinger og klik på Næste.
    Indtast adgangskode
  4. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

5. Bekræft dine indstillinger for udgående server, og klik på Næste .
    Gennemse indstillinger for udgående server
  6. Indtast Dit navn og klik på Næste . Din Microsoft 365 -indbakke begynder at indlæses i Gmail.
    Indtast dit visningsnavn

Flere oplysninger

Almindelige problemer ved konfiguration af e -mail på en telefon